image

Leren door te doen!

Na de onderbouw wordt het tijd om te kiezen voor een profiel. Op Veenoord kan je kiezen voor Economie & Ondernemen, Zorg & welzijn of het Leerwerktraject.

Veenoordrooster: Kennis & Skills

 

 

>>LEES VERDER>>

Sectorprofielen

Bij Economie & Ondernemen ontwikkel jij jezelf in de richting van de handel, administratie en het winkelbedrijf. Je krijgt vakken als marketing en boekhouden, je maakt samen met anderen een ondernemingsplan en je leert om gaan met de computer.

Bij Zorg & Welzijn word je voorbereid op het werken met mensen van jong tot oud. Kinderopvang, ouderenzorg, koken en persoonlijke verzorging zijn thema’s waar jij je mee bezig houdt.

Binnen de profielen zijn er ook nog keuzevakken. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld Sport & Bewegen, Webshop of je volgt het vak Schoonheidsbehandeling.

Je brengt de theorie in praktijk tijdens de verschillende stages die je gaat lopen. Je krijgt de kans om kennis te maken met bedrijven en instellingen in Rotterdam en omstreken. Daar ervaar je hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. 

Je kunt er ook voor kiezen om je diploma te halen binnen het Leerwerktraject. Je loopt dan twee dagen stage en gaat drie dagen naar school.

 

 

'Overtref jezelf, verbaas jezelf'