image

Coaching

Goede begeleiding heb je nodig om tot goede prestaties te komen. Je wordt dan ook vier jaar lang begeleid door een eigen coach bij het volgen van jouw persoonlijke leerroute.

Veenoordrooster: Kennis & Skills

 

 

>>LEES VERDER>>

Coaching

Bij het begin van het jaar is er altijd het Startgesprek waarin jij samen met je ouders en coach doelen stelt voor het nieuwe jaar. Tijdens het Herfst – en Lentegesprek presenteer jij wat je de afgelopen periode hebt geleerd en gedaan. Ook nu stel je weer persoonlijke doelen op voor de komende periode. Elke twee weken heb je een 15 minutengesprek met je coach en bespreek je met elkaar hoe het gaat op school. Bij

Bij al deze gesprekken staan de skills van Veenoord centraal. Skills als samenwerken, zelfstandigheid en plannen heb je later nodig om te slagen op het mbo en in de maatschappij.

Op Veenoord vinden wij het belangrijk dat de overgang van de basisschool naar de middelbare school zo gemakkelijk mogelijk is. Daarom krijg je in de onderbouw les van kerndocenten. Dit zijn docenten die lesgeven in verschillende vakken. Je krijgt dus het grootste gedeelte van de dag les van je kerndocent. Je kerndocent is je mentor en gelijk ook je coach.

'Overtref jezelf, verbaas jezelf'