Veenoord Veilige School Rotterdam

image
image

Trots zijn we op ons certificaat Veilige School Rotterdam.

Om dit certificaat te krijgen wordt de school beoordeeld op een positieve schoolcultuur, aantrekkelijk en positief uitdagend onderwijs, een aantrekkelijk en veilig gebouw en samenwerking met externe partners.  

Leerlingen, ouders en verzorgers, docenten en ander medewerkers van Veenoord zijn elke dag samen bezig om een school neer te zetten waar leerlingen zichzelf kunnen zijn, eigen talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. En tot fraaie prestaties te komen.

Leerlingen over Veenoord: 'de school is klein, we kennen elkaar allemaal', 'docenten je niet alleen helpen met het leren, maar ook met andere dingen
als je het moeilijk hebt',   'docenten hebben goed contact met ouders, ook als je iets goeds hebt gedaan', 'incidenten worden voorkomen, of door onszelf of door de docenten'.

Ouders over de school:  'de school is heel sociaal, zeggen de ouders, school denkt mee en wil problemen oplossen', 'de school stelt eisen en zorgt dat de leerlingen hieraan voldoen, ze zitten er goed achteraan', 'er zijn weinig incidenten', 'de wederzijdse contacten zijn prima en de school (de coach) is altijd goed bereikbaar'

Dit certificaat is een groot compliment voor alle betrokkenen bij de SCHOOL FOR SPORT&LIFESTYLE. Klik hier voor het rapport.  

'Overtref jezelf, verbaas jezelf'