Kika Run

image
image

In de voorgaande weken is er onder begeleiding van een echte looptrainer hard getraind om goed voorbereid aan de start te verschijnen. De deelnemende leerlingen, Rhaeyanne, Luciano, Youssra, Jihane, Tahash, Laqisha en Naidely hebben vooraf geld ingezameld voor KIKA, deelgenomen aan de trainingen en de KIKA RUN gelopen. 
Na allereerst een tweetal flinke hoosbuien te hebben getrotseerd zijn de lopers om half 3 van start gegaan. Een afstand van 5 kilometer door het Zuiderpark in Rotterdam hebben zij afgelegd om vervolgens in verschillende tijden bij de finishstreep aan te komen. Bij aankomst hebben ze een welverdiende medaille ontvangen.
Trots is het gevoel dat gedurende deze dag overheerste. Natuurlijk trots op de leerlingen en docenten die hebben deelgenomen aan de KIKA RUN. Ook is het geweldig dat er leerlingen zijn geweest die dan niet hebben gelopen, maar wel geld hebben ingezameld voor het goede en belangrijke goede doel. Tot slot was het erg fijn om te zien dat er veel docenten en ouders aanwezig waren om hun leerlingen, kinderen en collega’s aan te moedigen!
Bedankt!

'Overtref jezelf, verbaas jezelf'