image

Kick Off lesmiddag

Veenoord is een vmbo voor SPORT&LIFESTYLE waar je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen en skills te ontwikkelen. Je gaat aan de slag met thema’s als sport, gezondheid en voeding maar ook met design en nieuwe media. Vier jaar lang werk je aan challenges en persoonlijke doelen! 

Maak kennis met SPORT&LIFESTYLE op onze school en kom naar de Kick Off Open lesmiddag op woensdagmiddag 15 december 2021. Deze lesmiddag voor leerlingen uit groep 7 en groep 8 vindt plaats tussen 14.00-15.30. Voor ouder(s) en verzorger(s) wordt vanaf 15.00 een voorlichtingssessie gegeven in de Hangout (kantine) van de school. Aansluitend worden er rondleidingen gegeven zodat er ook kennis gemaakt kan worden met onze school. Ben jij erbij op de 15e!  Klik hier om je aan te melden.

Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de school en een afspraak maken. Bel naar 010-4832344 of stuur een mail naar info@veenoord.info

Wil je meer info over Veenoord? Klik op de linkjes hieronder en maak kennis met onze school!

Wil je meer info over Veenoord? Klik op de linkjes hieronder en maak kennis met onze school!

PROMO-Filmpjes SCHOOL 

SCHOOL FOR SPORT&LIFESTYLE in 10 InfoClips

Folder SCHOOL FOR SPORT&LIFESTYLE

Aanvragen informatiepakketJe volgt je eigen leerroute, doet vakken op een hoger niveau en bent voortdurend bezig met je skills. Na vier jaar ben je klaar om te slagen op het mbo of de havo!  

'Overtref jezelf, verbaas jezelf'