Welkom op de inschrijfpagina van onze school. Leuk dat je voor de locatie Veenoord hebt gekozen. Inschrijven voor het nieuwe schooljaar kan op verschillende manieren. Kies hieronder de manier die het beste bij je past.

Mijn dochter/zoon online aanmelden?  Klik hier en vul het online-inschrijfformulier klas 1 2024-2025 in. Vul het formulier in en druk op verzenden. Wij nemen contact op en nodigen u uit voor een intakegesprek.

Mijn dochter/zoon aanmelden met (papieren) inschrijfformulier? U kunt een inschrijfpakket afhalen bij de receptie van de school of downloaden van de website. Klik hier voor download inschrijfpakket klas 1 2024-2025

Vul de formulieren in en voorzie ze van de benodigde handtekeningen. Lever het inschrijfpakket samen in met de volgende documenten:

  • schooladviesformulier (met persoonlijke code)
  • schoolvoorkeurenlijst
  • kopie of scan legitimatiebewijs met daarop het burgerservicenummer (BSN) (kopie kan ook op school gemaakt worden)

U kunt het inschrijfpakket afgeven bij de receptie van de school of mailen naar info@veenoord.info.

De intakeprocedure Nadat de inschrijving is gedaan wordt er contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Natuurlijk verwachten we dat uw zoon of dochter bij dit gesprek aanwezig zal zijn. Tijdens het intakegesprek krijgt u een uitnodiging voor een kennismakingsavond in juni. Na het intakegesprek wordt binnen twee weken een besluit genomen over definitieve plaatsing op Veenoord.

 

 

 

'Overtref jezelf, verbaas jezelf'