Welkom op de inschrijfpagina van onze school. Leuk dat je voor Veenoord hebt gekozen. Inschrijven voor het nieuwe schooljaar kan op verschillende manieren. Kies hieronder de manier die het beste bij je past.

Aanmelden klas 2 en 3 klik hier

Veenoord heeft dit jaar veel aanmeldingen gekregen. Daarom is er in sommige klassen geen plaats meer. Je kan je nog wel aanmelden met de adviezen  KBL/GL en GL/TL. 

Heb je het advies BBL of BBL/KBL dan kan je niet meer op Veenoord terecht. Op onze collegaschool Zuiderpark zijn nog wel plaatsen beschikbaar. 

Mijn dochter/zoon online aanmelden?  Klik hier en vul het online-inschrijfformulier klas 1 in. Vul het formulier in en druk op verzenden. Wij nemen contact op en nodigen u uit voor een intakegesprek.

 

Mijn dochter/zoon aanmelden met (papieren) inschrijfformulier? U kunt een inschrijfpakket afhalen bij de receptie van de school of downloaden van de website. Klik hier voor download inschrijfpakket klas 1 2023-2024

Vul de formulieren in en voorzie ze van de benodigde handtekeningen. Lever het inschrijfpakket samen in met de volgende documenten:

  • schooladviesformulier (met persoonlijke code)
  • schoolvoorkeurenlijst
  • kopie of scan legitimatiebewijs met daarop het burgerservicenummer (BSN) (kopie kan ook op school gemaakt worden)

U kunt het inschrijfpakket afgeven bij de receptie van de school of mailen naar info@veenoord.info.

Mijn zoon/dochter op school inschrijven? U kunt zonder afspraak naar Veenoord komen en het inschrijfformulier invullen. U kunt ook eerst telefonisch contact opnemen en een afspraak maken. Veenoord is telefonisch bereikbaar op 010-4832344.

Neem mee het schooladviesformulier, de voorkeurslijstlegitimatiebewijs (met BSN-nummer).

De school is op doordeweekse dagen geopend van 08.00-16.30. Tijdens de Voorjaarsvakantie 27 februari t/m 3 maart is de school gesloten. U kunt tijdens de vakantie wel gebruik maken van het ONLINE-inschrijfformulier. 

De intakeprocedure Nadat de inschrijving is gedaan wordt er contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Natuurlijk verwachten we dat uw zoon of dochter bij dit gesprek aanwezig zal zijn. Tijdens het intakegesprek krijgt u een uitnodiging voor een kennismakingsavond in juni. Na het intakegesprek wordt binnen twee weken een besluit genomen over definitieve plaatsing op Veenoord.

 

 

 

'Overtref jezelf, verbaas jezelf'