Welkom op de inschrijfpagina van onze school. Leuk dat je voor Veenoord hebt gekozen. Inschrijven voor het nieuwe schooljaar kan op verschillende manieren. Kies hieronder de manier die het beste bij je past.

Waar vind ik het inschrijfpakket? U kunt een inschrijfpakket afhalen bij de receptie van de school of downloaden van de website. Klik hier voor download inschrijfpakket klas 1 2021-2022.

Ik heb al een inschrijfpakket Vul de formulieren helemaal in en voorzie ze van de benodigde handtekeningen. Lever het inschrijfpakket samen in met de volgende documenten:

  • *schooladviesformulier (met persoonlijke code) + schoolvoorkeurenlijst
  • *kopie of scan legitimatiebewijs met daarop het burgerservicenummer (BSN)
  • *kopie of scan pasje ziektekostenverzekeringen 

U kunt de documenten mailen naar info@veenoord.info of afgeven bij de receptie van de school. De school is op werkdagen geopend van 08.00-16.30. 

Mijn dochter/zoon online aanmelden  Via de link komt u bij het ONLINE-inschrijfformulier. Vul het formulier in en druk op verzenden. Wij nemen contact met u op om de inschrijving compleet te maken.

Op school de inschrijfformulieren invullen Neem telefonisch contact op en maak een afspraak voor het invullen van de inschrijfformulieren op school. Veenoord is telefonisch bereikbaar op 010-4832344.  Neem mee naar school het schooladviesformulier, legitimatiebewijs en ziektekostenpasje.

De intakeprocedure Nadat de inschrijving is gedaan wordt er contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Natuurlijk verwachten we dat uw zoon of dochter bij dit gesprek aanwezig zal zijn. Tijdens het intakegesprek krijgt u een uitnodiging voor een kennismakingsochtend voor uw kind. De basisschool krijgt hier ook bericht van. Na het intakegesprek wordt binnen twee weken een besluit genomen over definitieve plaatsing op Veenoord.

Hoe gaan jullie om met de coronamaatregelen? Tijdens alle inschrijfactiviteiten volgen we de corona-voorschriften. We houden op school 1,5meterafstand, dragen mondkapjes en reinigen geregeld onze handen. Als er sprake is van klachten zullen we bijvoorbeeld het intakegesprek en de kennismakingsochtend online of op een later tijdstip laten plaatsvinden. We doen dit altijd in goed overleg.

Aanmelden klas 2 en 3 klik hier

 

 

'Overtref jezelf, verbaas jezelf'