image

Inschrijven

Meld je aan voor de SCHOOL4SPORT&LIFESTYLE

Aanmelden schooljaar 2020-2021


Hier vindt u het complete intake/aanmeldingspakket voor de aanmelding op Veenoord vmbo. U kunt het aanmeldingspakket dagelijks inleveren bij de receptie van de school of mailen naar info@veenoord.info  De school is op werkdagen geopend tussen 08.30-16.30.
Download hier het inschrijfpakket,  of meldt u zich digitaal aan.

Klik hier voor het aanmeldingspakket voor:

Nadat het aanmeldingspakket is ontvangen zal er contact met u opgenomen worden om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Natuurlijk verwachten we dat uw zoon of dochter bij dat gesprek aanwezig is. In het gesprek houden wij rekening met de geldende maatregelen: we schudden voorlopig geen handen. Ook houden we minsten anderhalve meter afstand tot elkaar. Wie hoest/niest of koorts heeft of zich niet lekker voelt, blijft thuis. We zoeken dan naar een andere oplossing om kennis met elkaar te maken.    
Heeft u nog vragen over de aanmelding voor het nieuwe schooljaar bel dan naar telefoonnummer 010-483 23 44 of stuur een mail naar info@veenoord.info.  U krijgt dan antwoord op al uw vragen. Bij de receptie kan ook een aanmeldingspakket afgehaald worden. Bij eventuele over-aanmelding krijgen leerlingen die op het moment van aanmelden een broer of zus op deze schoollocatie hebben voorrang bij loting.

U heeft bij het intakegesprek de volgende documenten nodig:

* een kopie van een geldig legitimatiebewijs met BSN van de leerling, of eventueel een pasje van de ziektekostenverzekering waar het BSN nummer op staat
* De brief met het unieke nummer én het advies van de basisschool

Een leerling wordt na dit gesprek voorlopig ingeschreven. De inschrijving wordt pas definitief, als het volledige inschrijfpakket ontvangen is, en de intakecommissie een beslissing genomen heeft.
Aanmelding klas 2 en 3:
 
Leerlingen voor klas 2 en 3 kunnen na 1 maart 2021 aangemeld worden met behulp van het  aanmeldingspakket. U kunt het aanmeldingspakket pakket downloaden of gebruik maken van de digitale aanmeldingsformulier. 

LET OP! voor het 2e en 3e leerjaar dienen onderstaande formulieren worden aangeleverd (bespreek dit met de huidige mentor). Zonder deze formulieren kan de intakeprocedure niet opgestart worden:

  • VO-VO formulier
  • Kwadrantgegevens (NIO/CITO/IQ)
  • Recente cijferlijst
  • Uitdraai logboekgegevens
  • Verzuimoverzicht
  • Handelingsplan/OPP (Ontwikkel Perspectiefplan) Bij afstroom is altijd een OPP vereist. 

Onderdeel van de intakeprocedure voor klas 2 en 3 is dat de leerling een pitch geeft waarin hij zichzelf presenteert en uitlegt met welke motivatie en persoonlijke doelen de leerling naar Veenoord wil komen. De intakecommissie besluit uiteindelijk of de leerling geplaatst zal worden. Op Veenoord kunnen leerlingen kiezen voor het profiel Zorg & Welzijn of het profiel Dienstverlening & Productie.

'Overtref jezelf, verbaas jezelf'